Servicii Funerare Darabani

SERVICII FUNERARE BOTOSANI - FLORARIU

Servicii Funerare Darabani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Funerare Darabani: SERVICII FUNERARE BOTOSANI - FLORARIU.

servicii funerare pompe funebre darabani

Ne gasiti in Botosani la

Str. Calea Nationala nr 61, (intre farmacia Anca si famacia Husac)

Str. Primaverii nr 12, (langa Ecomed)

Str. Manolesti Deal, Nr. 6 (Casa Funerara Florariu)

Despre Noi


servicii funerare non stop darabaniCasa Funerara Florariu ofera servicii funerare complete, va poate ajuta cu procedeul de tanatopraxie, casa funerara, transport / repatrieri, si sicrie de cea mai inalta calitate. In momentele dificile, suntem la dispozitia dumneavoastra cu o gama complete de servicii funerare, incercand in primul rand sa va consiliam si sa va oferim suportul nostru, sa va scapam de griji, ocupandu-ne de intocmirea actelor necesare, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea si pregatirea locului de veci.

  Avand o experienta indelungata in domeniul de pompe funebre, stim cat de dificil este pentru clientii nostri sa gaseasca un antreprenor funerar care sa se deplaseze la domiciliul decedatului, indiferent de locul in care se afla. De aceea agentia de pompe funebre Florariu va ofera servicii funerare pe raza intregului municipiu Botosani, si in afara, indiferent de distanta dintre sediul nostru si locatia inmormantarii.

Casa Funerara Florariu organizeaza parastase la restaurantul propriu sau la dumneavoastra acasa si ne ocupam de tot ce inseamna obiceiuri, catering, servire, coliva, cozonac, vase. Mancarea preparata in restaurantul nostru este de cea mai buna calitate.

Daca doriti ca parastasul sa aiba loc in alta destinatie, ospatarii va vor sta la dispozitie, incercand sa va elibereze de grijile cu cumparaturile, gatitul si servitul.

Pentru ca totul sa fie mult mai simplu, le recomandam clientilor nostri sa efectueze precomenzi. Pentru aceasta ne puteti vizita la sediul nostru pentru a intelege produsele pe care le oferim si pentru a stabili tipul de funeralii si costurile implicate.

  Stim ca este greu in aceste momente de durere sau va pregatiti sa treceti printr-o asemenea perioada dificila. De aceea, lasati-ne pe noi sa ne ocupam cu organizarea serviciilor funerare. Atentia pe care o acordam fiecarui detaliu din primul moment din care familia indurerata ne contacteaza, face ca agentia noastra sa fie un real sprijin in momentele dificile.

Servicii

Servicii funerare complete, facand astfel mai usoara munca familiei indurerate

transport funerar sicrie darabani

Servicii funerare complete, constatare deces, imbalsamare, toaletare, acte necesare inhumarii, gama variata de sicrie pentru adulti si copii, transport si repatrieri, aranjamente florale, cos biserica.

CONSTATARE DECES
pompe funebre botosani darabani

Eliberarea actului constatator de deces e catre un medic

IMBALSAMARE
Se face de catre personal specializat si se elibereaza certificat de imbalsamare pentru depunerea la capela sau/si pentru transport

TOALETARE
Spalat, imbracat, babierit, aranjat

MANIPULARE SICRIU
Personal specializat pentru coborarea/urcarea sicriului de la domiciliu la biserica si cimitir

TRANSPORT FUNERAR
Transportarea decedatului catre biserica si/sau cimitir cu masini specializate, transport pentru persoane, transport pentru sicriu cu limuzina funerara

ARANJAMENE FLORALE

Coroane, jerbe, aranjamente cu flori natural

URNE SI ACCESORII FUNERARE
Va punem la dispozitie o gama larga de articole funerare – fie de productie proprie, fie autohtona sau de import. Preturile oferite sunt din cele mai competitive. Toate articolele funerare sunt garantate calitativ. Dintre articolele funerare comercializate va amintim: candele, crucifixe, accesorii din bronz, vase, felinare, manere sicriu si altele.

CAPAC FRIGORIFIC

COS BISERICA

Conform datinilor bisericesti, cosul este obligatoriu atunci cand se duce decedatul in biserica, la slujba funerara si la cimitir. Cosul pentru Biserica trebuie sa contina: produse de panificatie – cap, prescura, arhanghel -vin, ulei cu vin, coliva, prosop, lumanari.

TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL IN/DIN EUROPA

Asiguram repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Indiferent de conditii deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si de pastrare.

CERTIFICAT DE DECES INTERNATIONAL

Asiguram intocmirea documentatiei necesara repatrierii. Sunt asigurate toate actele necesare pentru intocmirea unui pasaport mortuar, ce permite transportul liber international, precum si restul documentelor sau autorizatilor necesare repatrierii decedatului.